L’Oficina de Català de la Bisbal d'Empordà participa a la Jornada d'intercanvi amb les biblioteques de la Catalunya Nord

Difusió, De la competència a l'ús

Les oficines i serveis de català col·laboren amb les biblioteques gironines

El dijous 14 de desembre l'Oficina de Català de la Bisbal d'Empordà va fer la xerrada "Les oficines de català i les biblioteques uneixen esforços. El cas de la Bisbal d'Empordà." en el marc de la Jornada d'Intercanvi amb biblioteques de la Catalunya Nord que es va dur a terme a la Biblioteca Carles Rahola.

Durant la Jornada els assistents van poder gaudir d'una visita guiada a la Biblioteca Carles Rahola i de diferents conferències i experiències professionals.

La Jornada va cloure amb la xerrada duta a terme per la directora de la Biblioteca Lluïsa Duran, Anna Clermont, i la tècnica de normalització lingüística de l'Oficina de Català de la Bisbal d'Empordà, Dolors Dalmau. La conferència va tractar les diferents activitats que es duen a terme des de l'Oficina de Català de la Bisbal a la Biblioteca del municipi i aquelles que organitzen conjuntament. També van aprofitar per explicar les activitats que les oficines i serveis de català del CNL de Girona duen a terme a la biblioteca de la seva població.

Vols compartir aquesta notícia?