Èxit de participació en la 6a edició de l'Endevina-la a Girona

Activitats complementàries

300 persones de totes les edats hi han participat i han desxifrat algun dels 36 jeroglífics que es podien trobar a establiments que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua (VxL)

El passat 10 d'abril va acabar l'Endevina-la, un joc de llengua amb establiments comercials que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua a la ciutat. Un total de 300 persones de totes les edats hi han participat i han desxifrat algun dels 36 jeroglífics que es podien trobar a establiments que col·laboren amb el VxL. Això suposa el doble de participació que en l'edició anterior. Aquest any ha augmentat considerablement la participació en la categoria menors de 14 anys.

Entre les butlletes respostes de manera correcta, més de 2.000, es va fer el sorteig de premis. Tres per a la categoria majors de 14 anys i tres per a la categoria menors de 14 anys. També es va fer un sorteig entre les persones que havien completat tota la ruta (els 36 jeroglífics) i un altre entre les persones que més respostes correctes tenien (en aquest cas, el màxim van ser 35). Gràcies a les aportacions d'establiments, els premiats poden gaudir de lots de llibres, àpats, jocs, material escolar, ratafia, un lot de pizzes i una nit d'hotel, entre altres premis.

El Voluntariat per la llengua de Girona organitza la 6a edició de l'Endevina-la, un joc de llengua als comerços que col·laboren en el programa. L'objectiu del joc és dinamitzar l'activitat en els establiments col·laboradors i difondre la llengua entre les parelles lingüístiques, els alumnes dels cursos de català per a adults i la ciutadania en general.

Trobareu tota la informació i la solució dels jeroglífics al web: www.cpnl.cat/endevinala.

Vols compartir aquesta notícia?