Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a la Bisbal

Activitats complementàries

Una vuitantena de persones van participar a la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna organitzat per l'Itinerari d'Acollida Lingüística de la població.

El dimarts 21 de febrer l'Itinerari d'Acollida Lingüística de la Bisbal va organitzar un acte per celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna.

Durant l'acte es va projectar un vídeo on s'hi podien veure els alumnes dels cursos de l'Oficina de Català, de l'Aula d'Adults, del TALC i del SIE de Càritas, de l'Espai Jove i del Reforça't cantant una cançó de bressol en la seva llengua materna.

També vam poder escoltar i gaudir de l'actuació de l'Emma Pons que va fer una reflexió sobre la cançó de bressol acompanyada de l'Alba Solés tocant una peça de música amb el piano, de les veus de l'Alba Juandó i l'Esperança Muntada que van cantar algunes cançons i de les interpretacions d'algunes peces musicals dels Incombustibles de l'Escola de Música Conrad Saló.

L'alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, va cloure l'acte agraint la participació de tothom.

Aquest ha sigut el quart any consecutiu que els membres de l'Itinerari d'Acollida Lingüística de la Bisbal han decidit celebrar el DILM conjuntament.

Vols compartir aquesta notícia?