Aquest 21 de febrer s'ha inaugurat el Mural de les llengües d'Olot, en ocasió del Dia Internacional de la Llengua Materna

Activitats complementàries

La UNESCO va triar el 21 de febrer com la data que commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna. A Olot, aprofitant l’efemèride, s’ha inaugurat el Mural de les llengües que, sota el pont de la Ceràmica, en una de les artèries d’entrada a la ciutat, dona la benvinguda a Olot en català i en 50 llengües més.

La idea del Mural es va gestar l’octubre passat i es va poder tirar endavant gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa va contactar amb l’Escola d’Art d’Olot per poder comptar amb un/a artista. Qui ha pintat el Mural ha sigut Mei Peña, estudiant de segon de Revestiments Murals, que hi ha treballat del novembre al gener.

La inauguració ha comptat amb la presència del director de l’Escola d’Art, Antoni López, i l’alcalde d’Olot, Pep Berga. També ’ha fet una lectura simbòlica d’un poema en cinc llengües diferents.

Vols compartir aquesta notícia?