El cicle CINC de tardor a Olot tanca amb 938 espectadors

Oci en català

A Olot, el CINC, cinema infantil en català, s’organitza amb Cines Olot, que proposa un cicle a la primavera i un altre a la tardor. Durant els mesos d’octubre i novembre s’han projectat sis pel·lícules, cada cap de setmana, en horari de tarda.

S’ha pogut veure Ainbo:la guerrera de l’Amazones, Llunàtics, Canta 2!, Les noves aventures de Gulliver, Hotel Transsilvània 3: Unes vacances monstruoses, Litghyear. En total, han sigut 938 els espectadors d’aquest cicle de tardor.

Entre els mesos de febrer i març del 2022 també es va organitzar un altre cicle CINC, amb 6 pel·lícules projectades, que van veure 480 persones.

Amb les restriccions per la pandèmia ja anul·lades i la tornada a la normalitat, també s’han enviat (com es feia abans de la Covid) fulls informatius a les escoles, perquè cada nen i nena tingués, a la motxilla, un programa d’aquest cicle. Això ha fet incrementar el nombre d’espectadors, que ha passat de 480 a 938. En total, es van fer arribar 2.954 fullets a 16 escoles de la Garrotxa, més 9 escoles que van preferir aquest programa per correu electrònic.

En total, durant el 2022 hauran passat pels cicles CINC 1.418 espectadors.

Vols compartir aquesta notícia?