Bona acollida de la xerrada "Un món de llengües a Calonge

Activitats complementàries

El divendres, 4 de novembre, a les 19 h, l'Oficina de Català de Calonge va organitzar la xerrada "Un món de llengües", a càrrec de David Vila i Jessica Neuquelman. L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Pere Caner del municipi.

El públic assistent seguint la xerrada

La conferència del grup Lletraferits es va dividir en tres parts: diversitat lingüística global, diversitat del català i què podem fer pel català?, amb l'objectiu de despertar la sensibilitat lingüística de les persones que hi van assistir i fomentar el respecte per totes les llengües i, en particular, pel català.

El nombrós públic que va seguir l'acte es va poder familiaritzar, d'una manera amena i entretinguda, amb conceptes com diversitat i sensibilitat lingüístiques, plurilingüisme, assertivitat i hàbits lingüístics. També van poder conèixer la situació actual del català i curiositats sobre la nostra llengua, com ara la paraula pentalingüística més curta i més llarga en català o les mil i una maneres diferents d'anomenar una rosella.

Aquesta xerrada forma part de les activitats fora de l'aula que l'Oficina de Català de Calonge ha previst per a aquest últim trimestre de l'any.

Vols compartir aquesta notícia?