Del 18 de maig al 16 de juny tindrà lloc la segona edició de l'Endevina-la a Olot

Activitats complementàries

El 2019 va ser la primera vegada que aquesta proposta va arribar a Olot i a Besalú, i ara, després de la pandèmia, torna a Olot

Avui s’ha presentat, en roda de premsa, l’Endevina-la, el joc de llengua als comerços d’Olot.

Hi participaran 92 establiments de l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO), cadascun dels quals tindrà un jeroglífic penjat a l'aparador. Les persones que passegin pel centre d'Olot poden anar mirant els jeroglífics i provar de resoldre'ls. A cada establiment hi haurà butlletes on es podrà escriure la solució i les dades personals de qui hi participa.

No hi ha límit d'edat i tothom hi pot jugar tantes vegades com vulgui, sempre que resolgui jeroglífics diferents.

El 18 de juny, en el marc del Shopping Nit, se sortejaran dos lots molt complets (amb productes variats per a tota la família). Serà un sorteig públic que es farà a les 21 h, davant de Sant Esteve, a la carpa que tindrà l'ACO.

Aquesta és una edició que s’ha organitzat gràcies al treball en xarxa del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, Òmnium Garrotxa i l’ACO, amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot.

El SC d’Olot-la Garrotxa ha editat 2.500 tríptics que expliquen com funciona l’Endevina-la i quins són els establiments que hi participen. Aquest tríptic també recull els 8 comerços que tindran una bústia on es podran dipositar les butlletes. Òmnium ha editat els cartells, amb un disseny molt visual, i l’ACO és qui ha facilitat la participació de tots els comerciants.

Les bases del concurs són al web www.acolot.cat.

Vols compartir aquesta notícia?