La cançó, protagonista dels cartells de la vuitena edició de Girona, mots i Flors

Activitats complementàries

Els aparadors de comerços i equipaments de la ciutat exposaran els cartells des del 23 d'abril fins al 15 de maig, amb lletres de grups i artistes dels Països Catalans. S’ha creat una llista a Spotify amb totes les cançons que il·lustren els cartells. 

La vuitena edició de Girona, mots i flors va dedicada a la cançó: els cartells s'il·lustren amb lletres de grups i artistes d'arreu dels Països Catalans, conjuntament amb l'origen etimològic de les flors que representen. A més a més, els ciutadans i ciutadanes podran escoltar les peces musicals a través d'un codi QR que els adreçarà a una llista d'Spotify.

Els cartells s'exposaran en els equipaments municipals i establiments de diferents barris de la ciutat: Barri Vell, Eixample, Vista Alegre, la Devesa, Fontajau i Sant Narcís. L'exposició començarà el dia de Sant Jordi i en finalitzar la mostra Temps de Flors, diumenge 15 de maig, també es donarà per conclosa.

Girona, mots i flors, després de vuit anys de cartellera literària i florística a la vista de passejants i compradors, pretén ser una activitat entretinguda i pedagògica. A més a més dels pòsters, a les biblioteques municipals hi ha punts de llibre a disposició dels usuaris. L'activitat l'organitza el Servei Local de Català de Girona, amb la col·laboració de  l'Ajuntament i de tots els establiments i associacions col·laboradors.

Vols compartir aquesta notícia?