Ple total al Vermut amb Vers de la Bisbal

Activitats complementàries

Poesia, música i vermut per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Tot i la pluja, l'escenari del Teatre Mundial es va emplenar de públic que hi va assistir per escoltar la lectura de poemes organitzada per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. La música dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló va amenitzar l'acte.

Vint-i-cinc rapsodes, entre alumnat, participants al VxL i aficionats a la poesia, van recitar les poesies que havien escollit per al Vermut amb vers de 2022 a la Bisbal. Les lectures, que es feien en diverses llengües, s'anaven intercalant amb peces musicals interpretades per l'alumnat de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló. El públic va emplenar l'escenari del Teatre Mundial -nou espai habilitat per a activitats de petit format- i va poder prendre un vermut mentre assistia a l'espectacle.

La situació política del moment va fer que la guerra d'Ucraïna fos present al Vermut amb Vers d'enguany. Dues alumnes ucraïneses i quatre rapsodes més van dedicar els seus poemes al patiment d'Ucraïna i la seva gent.  

Fa setze anys que l'Oficina de Català de la Bisbal organitza anualment una activitat dedicada a la poesia: Poemes del Món, Cafè amb Vers i, actualment, Vermut amb Vers. Tres formats diferents per a un mateix objectiu: escoltar poemes en les diverses llengües que es parlen a la població.

Vols compartir aquesta notícia?