Arbúcies, mots i flors per enramar les Enramades

Activitats complementàries

Des del dia de les Catifes, el diumenge 16 de juny, als aparadors de les botigues que formen part de l'Associació Comerç Arbúcies ja s'hi poden veure els cartells Arbúcies, mots i flors. Es tracta de composicions amb el nom de diverses flors, la seva etimologia i un text d'alguns dels grans autors de la literatura catalana que hi fa referència.

Si bé no és el primer any que l'Oficina de Català pren aquesta iniciativa (l'any passat es podien veure a la recepció del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella) sí que és la primera edició en què aquestes composicions enramaran els aparadors d'una setantena de botigues i ho faran fins l'últim dia de la festa de les Enramades, el 26 de juny.

La Biblioteca Municipal Rafael Vilà també ha acollit aquesta proposta i en regala un exemplar de mida reduïda a cada usuari que agafa un llibre en préstec.

Aquest any, a més, l'inici d'aquesta festa local coincideix amb el tancament dels cursos de català. De manera que les proves del grup de nivell bàsic 3 o la visita de l'audiovisual sobre llegendes del Montseny del museu del poble (MEMGA) i una festa de comiat han marcat la recta final del curs 2018/2019.

Vols compartir aquesta notícia?