A Arbúcies sortim de l’aula

Activitats complementàries

Estudiar català no només vol dir anar a classe. I viure en un poble petit no és sinònim d'avorrir-se.

Tant és així que els alumnes dels cursos d'aquest primer trimestre d'Arbúcies ja tenen el curs més que enfilat i algunes sortides fetes. Com és el cas de la visita que va fer a finals d'octubre el grup del B2 a l'exposició 'JOSME - CRÒNICA GRÀFICA D'ARBÚCIES (1960-1980)', produïda pel Museu Etnològic del Montseny, La Gabella (MEMGA).

El 12 de novembre també vam anar a la Biblioteca Rafael Vilà i Barnils, on la bibliotecària, la Sílvia Fontbona, va respondre les preguntes preparades pel alumnes i ens va ensenyar el funcionament d'aquest equipament municipal, que és al mateix edifici que l'Oficina de Català (Can Cornet).

A més, cada dimecres els alumnes del B3 poden anar a la biblioteca i assistir a les sessions que condueix la Carme Torelló, abans professora del CPNL i ara voluntària del VxL. L'objectiu d'aquest grup de conversa és oferir un espai per parlar i, així, agafar seguretat en la conversa. Les trobades van començar el mes d'octubre i s'acabaran el desembre.

Aquestes activitats no són un complement sinó una part més de l'aprenentatge i són molt ben rebudes pels alumnes. Així doncs, encara ens queda tot un curs per recórrer i més sortides per fer! 

Vols compartir aquesta notícia?