“Necessito practicar el català!”

Activitats complementàries

Això és el que tot sovint ens diuen els alumnes de català, que necessiten posar en pràctica allò que els ensenyem a classe. Per això, a banda de la possibilitat de tenir una parella lingüística, poden apuntar-se a un grup de conversa. 

A l'Oficina de Català d'Arbúcies no ens ha estat difícil d'emplenar el nou grup, que ha començat a mitjan gener i s'acabarà a finals del mes de març. Les sessions són d'una hora a la setmana, cada dijous al matí, i estan conduïdes per la Carme Torelló, responsable de l'Oficina de Català durant 24 anys, ara jubilada i col·laboradora habitual del Voluntariat per la llengua (VxL).

Molts dels participants d'aquest grup de conversa són persones inscrites en un curs de nivell bàsic, però també hi ha antics alumnes que volen continuar el seu aprenentatge de la llengua. Tot ells comparteixen ara un espai de trobada i moltes ganes de parlar en català.

Els grups de conversa formen part del programa de Voluntariat per la llengua, que té per objectiu que les persones que tenen coneixements bàsics de llengua catalana es llancin a parlar-la en totes les situacions, i que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua innecessàriament.

Vols compartir aquesta notícia?