Xerrada «"El català que ara es parla". Qualitat i versatilitat de la llengua catalana al món actual», amb Ona Domènech i Pau Vidal

Difusió > Jornades

La qualitat del català que parlem i escrivim és sempre un tema candent, tant als mitjans com en el nostre dia a dia. La llengua catalana, ha assolit un nivell òptim d'estandardització? Com és el català que parlem ara? Quins models de llengua tenim i usem en diferents àmbits? Quina és la presència de les varietats dialectals en els mitjans? Com expliquem el fenomen de l'èxit dels jocs de llengua, com ara el Paraulògic i molts d'altres? La llengua catalana, és prou versàtil a l'hora d'incorporar neologismes i, en definitiva, per comunicar qualsevol fenomen del món actual?

Tercera sessió del cicle La Llengua i la Cultura Catalanes Avui. Parlem-ne per saber-ne més. Parlem-ne per no deixar de parlar-ne, amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística, els serveis lingüístics de la Diputació de Girona i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Pl. de l'Hospital, 6. Aula Magna de la Casa de Cultura
Girona

A les 19.00 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?