Visita cultural dels alumnes del Ripollès i el Pla de l'Estany a Banyoles

Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

Els alumnes dels cursos de català dels serveis del Ripollès i del Pla de l'Estany i els participants en el Voluntariat per la llengua de les dues comarques es trobaran a Banyoles per passar la jornada junts.

Les activitats que hem preparat estan relacionades amb la descoberta de l'entorn i amb el foment de l'ús de la llengua catalana entre els assistents. Per una banda, farem una volta a l'estany a bord de la barca elèctrica i ecològica Tirona, la qual cosa ens permetrà descobrir un paisatge molt ric i algunes llegendes relacionades amb l'estany; per altra banda, visitarem la farga d'aram i el molí paperer Escatllar i participarem en un taller d'elaboració de paper artesanal. Acabarem la trobada amb un dinar de germanor a la zona del parc de la Draga.

Les visites i sortides culturals que organitza el CNL de Girona formen part de la programació d'activitats complementàries als cursos de català que tenen per objectiu crear entorns de conversa en català i fomentar el coneixement de l'entorn.

Passeig Darder, 10
Banyoles

A les 09.00 h.

Vols compartir aquest acte?