Alumnes de català i parelles lingüístiques participaran en un taller nàutic al GEN Roses

Voluntariat per la llengua > Activitats

El juliol de 2013 el Grup d'Esports Nàutics de Roses (GEN Roses) i l'Oficina de Català de Roses van signar un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua, amb la finalitat de fomentar l'ús oral de la llengua catalana en l'àmbit esportiu i de proporcionar un espai nou i atractiu que facilités el procés d'aprenentatge de la llengua catalana. En aquest marc, hem organitzat tallers nàutics que han tingut una acollida boníssima entre l'alumnat i les parelles lingüístiques.

En aquest tipus de taller d'enguany es treballarà la part més pràctica de la navegació. Després d'una explicació detallada de les diferents parts d'una embarcació, els alumnes ajudaran a muntar i a preparar les barques de vela lleugera, els raqueros, seguint les instruccions dels tècnics. Un cop enllestides les embarcacions, sortiran a navegar per la badia de Roses. El taller anirà a càrrec de personal tècnic de l'equip del GEN Roses.

Aquesta activitat permet que les parelles lingüístiques i l'alumnat dels cursos de català de l'Oficina de Català de Roses coneguin una de les entitats més emblemàtiques de la població i la sentin partícip del seu procés d'adquisició de la llengua catalana.
 

Port Esportiu de Roses
Roses

A les 10.00 h.

Vols compartir aquest acte?