Dia Mundial de la Poesia a Girona

Activitats complementàries > Activitats culturals

Durant la celebració es podrà escoltar el poema Si puc, de Gabriel Ferrater, (Reus, 1922 - Sant Cugat del Vallès, 1972), poeta del qual enguany se celebra el centenari del naixement i el cinquantenari de la mort, llegit en diverses llengües per participants en el programa Voluntariat per la Llengua del CNL de Girona i socis d'Amics de la UNESCO de Girona, entre altres. A més, els alumnes de l'Aula d'Escriptura de l'Ajuntament de Girona llegiran creacions pròpies inspirades en el poema de Ferrater. L'acte comptarà amb l'acompanyament de música i dansa de Neus Mar.

També participaran en l'acte la Fundació Astrid 21 (el 21 de març és també el Dia Mundial de la síndrome de Down) i l'Associació Gironina de Sords, que s'encarregarà de la interpretació de l'acte en llengua de signes catalana.

L'acte està organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura, per Amics de la UNESCO Girona, i pel Centre de Normalització Lingüística de Girona (Consorci per a la Normalització Lingüística), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Fundació Astrid 21 i l'Associació Gironina de Sords.

Auditori Josep Irla a l'edifici de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1)
Girona

A les 18.00 h.

Vols compartir aquest acte?