Aquest estiu, 6 grans estrenes en català als cinemes

Oci en català

Demà dimecres, s'estrena 'Indiana Jones i el dial del destí

Durant els mesos de juliol i agost, s'estrenaran 'The First Slam Dunk', 'Elemental', 'Barbie', 'Detectiu Conan: Black iron submarine' i 'Ninja Turtles: Caos mutant'

Demà, dimecres 28 de juny, s'estrena la primera de les grans pel·lícules d'aquest estiu: 'Indiana Jones i el dial del destí', doblada al català amb el suport del Departament de Cultura. El mes de juliol, s'estrenaran quatre llargmetratges molt esperats: 'The First Slam Dunk', 'Elemental', 'Barbie', 'Detectiu Conan: Black iron submarine'. I l'última gran estrena en català de l'estiu arribarà a l'agost: 'Ninja Turtles: Caos mutant'.

Les sales de cinema hauran estrenat, durant el primer semestre del 2023, 40 pel·lícules doblades o subtitulades en català.

El català i l'audiovisual són dues de les prioritat del Govern. El Departament de Cultura ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han anunciat recentment la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni , la Corporació cedeix les seves pel·lícules i sèries ja doblades al Departament, que al seu torn les fa arribar a les plataformes, gràcies a les converses que ha establert amb elles des del principi de la legislatura.


Indiana Jones i el dial del destí

Cinquena pel·lícula de la saga Indiana Jones. Quan l'arqueòleg Indiana Jones es jubila, la seva fillola l'arrossega a una nova aventura en què miraran de trobar un dial que podria canviar el curs de la història.

Estrena: 28/06/2023

Versió doblada al català distribuïda per Disney

Material de descàrrega

Consulteu la cartellera del portal de Cinema en català.

 

The First Slam Dunk

Al segon any de batxillerat, en Ryota es classifica per al campionat nacional amb l'equip de bàsquet de l'institut Shohoku junt amb els seus companys Sakuragi, Rukawa, Akagi i Mitsui. I ara ha arribat el moment de desafiar el vigent campió: l'Institut Sannoh Industrial.

Estrena: 06/07/2023

Versió doblada al català distribuïda per Selecta Visión (VD)

Material de descàrrega

 

Elemental

A la Ciutat Element, els habitants del foc, l'aigua, la terra i l'aire conviuen junts. Però han de complir una norma: no poden barrejar-se entre si. Tanmateix, una noia de foc i un noi d'aigua descobriran que tenen molt més en comú del que es pensen.

Estrena: 14/07/2023

Versió doblada al català distribuïda per Disney

Material de descàrrega

 

Barbie

Una nina que viu a 'Barbieland' és expulsada al món real perquè no és prou perfecta. Basada en la popular nina Barbie.

Estrena: 20/07/2023

Versió doblada al català distribuïda per Warner

Material de descàrrega (pròxima publicació)



Detectiu Conan: Black iron submarine

Un grup d'enginyers de diversos països es reuneix a l'illa de Hachijo-jima, al Japó, per seguir en directe la posada en marxa d'un nou sistema de seguretat que connecta els dispositius de càmeres policials d'arreu del món i fa possible el reconeixement facial. Mentrestant, Conan i la seva colla visiten la mateixa illa per observar balenes. De sobte, reben una trucada telefònica de Subaru, un estudiant i agent de l'FBI, que els informa de l'assassinat d'un empleat de l'Europol a Alemanya.

Estrena: 28/07/2023

Versió doblada i versió original subtitulada en català distribuïdes per Alfa Pictures

Material de descàrrega



Ninja Turtles: Caos mutant

Després d'anys apartats del món humà, els germans Tortuga decideixen començar a fer heroïcitats per ficar-se a la butxaca els habitants de Nova York i ser acceptats com a adolescents normals. La seva amiga April O'Neil els ajudarà a enfrontar-se a un misteriós sindicat del crim, però aviat es veuran superats per l'atac d'un exèrcit de mutants que els cau damunt.

Estrena: 25/08/2023

Versió doblada al català distribuïda per Paramount

Material de descàrrega (pròxima publicació)




Materials per descarregar

Tràilers i cartells de les pel·lícules d'estrena a l'àrea de descàrrega de Cinema en català.

Vols compartir aquesta notícia?