Activitats i recursos per normalitzar la llengua a Ràdio Cornellà

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem el programa de la quinzena recordant l'inici dels cursos d'aquest trimestre amb les 272 persones inscrites a l'oferta general, formada per 13 cursos presencials que abracen gairebé la totalitat dels nivells. Tot seguit, fem un repàs de les activitats que s'han estat realitzant aquest mes de maig i els tallers organitzats per celebrar el Dia Internacional del Joc i la Joguina. Destaquem el taller de jocs matemàtics a l'Associació Veïnal Sant Ildefons, que serà conduït pel Museu de les Matemàtiques de Catalunya i que és obert a tothom.

A continuació, deixem les activitats del CNL per donar algunes notícies relacionades amb la llengua: informem del termini per sol·licitar ajuts per incorporar el català en productes tecnològics, comentem la inclusió del català a TikTok i presentem dues publicacions. D'una banda, les noves dades de coneixement i ús del català de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) i, de l'altra, la publicació del Codi de drets lingüístics, que inclou més de cent normes tant de l'àmbit general com sectorial i internacional.   

Tota aquesta informació la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?