El CPNL estrena un carnet de l'alumne per gaudir d'avantatges culturals i de lleure

CPNL, Difusió

L'entrada lliure o amb descomptes a equipaments culturals són alguns dels beneficis

L'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ja disposa d'un carnet que permet acreditar-se per gaudir d'activitats culturals i de lleure de manera gratuïta o amb descomptes. Cada alumne del CPNL té un carnet digital que es pot visualitzar i descarregar des de l'Espai alumnes i que el personal dels equipaments haurà de validar mitjançant la lectura del codi QR que conté.

Un dels avantatges ja disponibles, entre d'altres, és l'accés gratuït a revistes digitals en català a través de l'iQUIOSC.cat, el catàleg digital de publicacions en català de l'APPEC, o descomptes de fins al 25 % en entrades al TNC. Està previst que els avantatges per a l'alumnat del CPNL s'incrementin.

Si bé el carnet digital és el document que identifica els estudiants del CPNL i els permet aprofitar els avantatges, caldrà consultar a la pàgina dels avantatges les condicions concretes de cada proposta. Els centres de normalització lingüística també recolliran els avantatges territorials a les seves pàgines.

La creació del carnet i els avantatges que ofereix neixen del compromís del CPNL d'establir col·laboracions amb diferents entitats, equipaments i institucions per fomentar l'ús del català més enllà de l'aula, i de la voluntat del CPNL d'oferir un valor afegit social, cultural i lingüístic al seu alumnat.

Vols compartir aquesta notícia?