Notícies

 1. L'alumnat del CNL de Cornellà celebra el Dia Internacional del Joc

  Aquesta setmana l'aulari del Centre s'ha convertit en un gran espai en el qual els alumnes han pogut posar en pràctica el català d'una manera lúdica i espontània.

  Oci i consum

 2. El Pacte Nacional per la Llengua arriba a Cornellà de Llobregat

  Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

  Altres

 3. El Govern convida els ciutadans a fer propostes sobre el català en sessions en línia

  S'hi debatrà la situació en els àmbits on la llengua té reptes i dificultats per superar. Qualsevol persona interessada en el futur del català s'hi pot inscriure i participar-hi.

  Altres

 4. El CNL de Cornellà de Llobregat acull l’acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  • El Secretari de Política Lingüística presenta a Cornellà de Llobregat el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua

  • Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats

  Altres

 5. Jordiada, mostra de voluntariat i sortides per conèixer l'entorn

  Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

  Difusió

 6. Els alumnes del CNL de Cornellà de Llobregat visiten el centre històric de la ciutat

  Una trentena d'alumnes dels cursos de català han participat en l'itinerari "Cada pedra al seu temps", organitzat pel Museu Palau Mercader.

  Llengua i cultura

 7. Política Lingüística publica 25 vídeos amb trucs per conversar en català

  La sèrie "Màgia per conversar" s'adreça a les parelles del VxL, l'alumnat del CPNL i tots els aprenents de català

  Voluntariat per la llengua

 8. Cap de setmana d'estrenes en català

  Divendres s'estrenen als cinemes dues pel·lícules doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. També s'estrena a les sales comercials la pel·lícula guanyadora de l'Os d'Or de la Berlinale, Alcarràs, que ha comptat amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

  Oci i consum

 9. El CNL de Cornellà participa en la XXIX Jordiada

  Aquest diumenge, 24 d'abril, ha tingut lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular de Cornellà de Llobregat, al parc del Canal de la Infanta. El CNL hi ha estat present per mostrar les activitats que es duen a terme des del Centre.

  Llengua i cultura

 10. 'Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore' encapçala les cinc estrenes en català d'aquest divendres

  Aquest divendres s'estrenen als cinemes cinc pel·lícules en català: "Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore", "L'home que es va vendre la pell", "Ariaferma", "L'Orquestra Terrestre" i "Les cartes d'amor no existeixen"

  Oci i consum