Una parella lingüística explica el Voluntariat per la llengua a Martorell

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

L'activitat ha comptat amb la participació de l'Ikram i la Teresa

El Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha portat a terme aquest dimarts 7 de maig una activitat de promoció del Voluntariat per la llengua (VxL) consistent en una presentació de l'activitat entre candidats a aprenents.

La dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Meritxell Castellví, ha organitzat una sessió dinàmica i participativa amb una dotzena de persones. Al final de l'activitat, 7 alumnes s'han interessat pel programa i s'hi han inscrit.

Qui vulgui participar en el Voluntariat per la llengua com a voluntari o aprenent no cal que sigui alumne dels cursos de català. Cal que contacti amb el Servei Local de Català, això sí, a través dels canals habituals: martorell(ELIMINAR)@cpnl.cat, whatsapp 634 757 315 o telèfon.

El programa VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. En els cinc primers mesos de l'any ja s'han format a Martorell 35 parelles lingüístiques que es troben de forma presencial o en línia.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?