Converses exprés per difondre el Voluntariat per la llengua a Olesa de Montserrat

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Diversos voluntaris han participat en les converses amb l'objectiu d'incentivar l'ús del català fora de l'aula

L'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat una sessió de converses exprés.

El 6 de maig, a la sala d'actes de Cal Rapissa, els alumnes del curs Bàsic 3 han mantingut converses en català, de només 5 minuts, amb voluntaris per fer un petit tast del que és el Voluntariat per la llengua (VxL). Ha estat una activitat dinàmica i engrescadora, que ha permès als alumnes adonar-se que poden parlar català en diferents situacions de la vida quotidiana.

El VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. Les parelles lingüístiques practiquen el català en un ambient distès: passejant pel poble, anant a comprar, fent un cafè... També hi ha la possibilitat de fer el Voluntariat en la modalitat virtual.

Per participar en el programa com a voluntari o aprenent, cal contactar amb l'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat a través del telèfon i WhatsApp 677 256 442 o de l'adreça de correu olesa(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?