Els alumnes de Sant Vicenç dels Horts aprofiten l'exposició "Temps i joguines 1900-1970" per fer un activitat oral fora de l'aula

Activitats complementàries, Oci en català

La visita ha estat una ocasió magnífica per als alumnes per practicar l'oralitat de manera col·loquial i distesa

El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i el Centre d'Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts han organitzat de manera conjunta dues visites per a l'alumnat a l'exposició "Temps i joguines 1900-1970", creada per l'entitat esmentada.

Després de la presentació de l'exposició a càrrec d'un dels alumnes de l'Intermedi 2, l'alumnat del curs Bàsic 3 i Intermedi 2 han mantingut converses sobre jocs i joguines d'infantesa amb les persones responsables de la visita, han tingut la possibilitat d'explicar a què jugaven i amb què jugaven de petits, de comparar les seves joguines amb les que s'han mostrat a l'exposició i de referir-se a les formes de diversió dels infants i adolescents actuals. També han pogut descriure una part del seu passat, preguntar sobre jocs i joguines desconeguts i valorar la diversió dels infants i joves del seu entorn.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa Totjoc, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el joc i la joguina en català.

Vols compartir aquesta notícia?