El Centre Excursionista Pi Tallat de Sant Andreu de la Barca renova el seu compromís amb el programa del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

El Centre Excursionista Pi Tallat renova el seu compromís amb la llengua catalana com a entitat col·laboradora

El Centre Excursionista Pi Tallat ha renovat la seva adhesió al programa del Voluntariat per la llengua. L'entitat col·labora a mb el programa del Voluntariat per la llengua des de la seva primera adhesió, l'any 2010. Aquesta renovació suposa continuar mantenint el compromís d'aquesta entitat amb el foment i la difusió del català: amb l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, amb l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents i amb la col·laboració puntual en l'organització d'activitats conjuntament amb el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Centre Excursionista Pi Tallat té actualment 200 socis, es va crear l'any 1998 i el seu nom es correspon amb el nom que rep el petit turó de 255,70 m i que constitueix el punt més alt del terme municipal de Sant Andreu de la Barca.

Com a entitat esportiva fomenta i desenvolupa la pràctica de la muntanya organitzada en tres seccions: la de caminades, la de muntanya i la de sortides familiars. Les sortides que organitzen no s'adrecen només a socis, sinó que van adreçades a tota la població de Sant Andreu de la Barca i a tots aquells que hi vulguin participar.

Vols compartir aquesta notícia?