El Consorci per a la Normalització Lingüística publica una nova llista de música urbana en català

Oci en català

"Escolta quin flow", nova llista del CPNL, un complement per a l'aprenentatge i per difondre música en català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha afegit una nova llista musical al canal de Spotify del CPNL. Es tracta d'"Escolta quin flow", un recull de la música urbana en català més actual, amb cançons de The Tyets, Figa Flawas o Mushkaa, entre molts altres artistes en llengua catalana.

El CPNL ofereix amb la pàgina de música del CPNL, un recurs digital dedicat a la música en català que enllaça al canal i a les seves llistes. La nova llista publicada s'afegeix a d'altres com De ruta amb la canalla, ideal per amenitzar els viatges familiars en cotxe d'aquest estiu amb cançons de Suu, Els Catarres, Stay Homas o Xiula, o a Cançons fresquetes, un recull de cançons animades d'artistes actuals com ZOO, La iaia, El Pony Pisador o Ginestà.

El canal de Spotify del CPNL, amb 28 llistes de reproducció, vora 1.500 cançons i 4.950 subscriptors, s'emmarca en la política de promoció del català en tots els àmbits, també el cultural. Actualitzat regularment, serveix com a complement per a l'aprenentatge de la llengua i com a un altaveu per donar a conèixer a l'alumnat i al públic general creacions musicals en català de temàtiques i estils molt diversos.

Vols compartir aquesta notícia?