El Casal de la Gent Gran Les Magnòlies de Corbera de Llobregat s'adhereix al Voluntariat per la llengua com a ens col·laborador

Voluntariat per la llengua

L'entitat cultural contribuirà a difondre el programa i aconseguir nous participants

Des d'aquest mes de juny, el Voluntariat per la llengua (VxL) al Baix Llobregat centre compta amb un nou ens col·laborador del programa: el Casal de la Gent Gran Les Magnòlies.

L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha aconseguit que, a partir d'ara, aquest ens municipal contribueixi a difondre el programa entre els seus més de 260 usuaris i que s'hi incorporin nous participants, tant voluntaris com aprenents.

La relació entre l'entitat i l'Oficina de Català de la vila sempre ha estat molt estreta, ja que és una entitat molt activa al municipi que sempre ha estat molt compromesa amb la llengua catalana. Actualment hi ha cinc parelles del Voluntariat per la llengua que fan les trobades a la seu de l'entitat.

El Casal de la Gent Gran Les Magnòliesa va iniciar l'activitat al mes de maig de 1995 i és un espai de relació i de formació, on s'organitzen activitats culturals, de foment de la salut i del lleure. També s'hi programen sortides, festes i altres activitats socioculturals relacionades amb la llengua i la cultura catalanes. 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?