Ràdio Corbera s'adhereix al Voluntariat per la llengua com a ens públic col·laborador

Voluntariat per la llengua, Difusió

L'emissora municipal contribuirà a difondre el programa entre els seus oients

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, ha adherit Ràdio Corbera com a ens col·laborador al Voluntariat per la llengua.

L'emissora municipal ofereix un seguiment de l'actualitat local en català i des de 1984 dona veu a la ciutadania amb una graella de programació molt variada. Ara hi ha en antena 19 programes propis i 40 col·laboradors. Ràdio Corbera es pot escoltar en directe i també descarregant els potscasts dels programes, a totes hores i arreu.

Des de Ràdio Corbera es difonen les informacions i publicitat del CPNL, i els contactes estrets amb l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat han permès donar veu al programa del Voluntariat per la llengua.   

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Actualment, a Corbera de Llobregat, hi ha 29 parelles del Voluntariat per la llengua, 92 establiments col·laboradors del programa i 12 entitats adherides.

Vols compartir aquesta notícia?