Els alumnes dels cursos de l'Oficina de Català d'Esparreguera i algunes parelles lingüístiques visiten la Colònia Sedó

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

L'activitat ha estat organitzada amb l'Associació per la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu Entorn, que està adherida al Voluntariat per la llengua

El dia 8 i el dia 15 de maig alumnes de diversos cursos i parelles lingüístiques de l'Oficina de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat la Colònia Sedó, un emplaçament de gran importància patrimonial que la majoria desconeixia.

La visita ha estat possible gràcies a la col·laboració d'una entitat adherida al Voluntariat per la llengua: l'Associació per la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu Entorn.

A causa del gran volum d'interessats a fer aquesta activitat (una cinquantena entre alumnes i participants en el Voluntariat per la llengua), s'ha hagut de programar en dos dies diferents.

Les sortides han començat amb una caminada fins a Can Sedó. Allà hom ha pogut veure les parts més importants de l'antiga colònia i rebre les explicacions de la nostra guia. La tornada a Esparreguera també s'ha fet a peu.

Ha estat una visita que ha ajudat molts alumnes a fer-se càrrec de la importància d'aquest patrimoni local i els ha donat l'oportunitat de conèixer nova gent i parlar-hi en català.

Vols compartir aquesta notícia?