L'Associació Cultural Sant Telm de Corbera de Llobregat s'adhereix al Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora

Voluntariat per la llengua

L'entitat cultural contribuirà a difondre el programa i aconseguir nous participants

Des d'aquest mes de març, el Voluntariat per la llengua (VxL) compta amb una nova entitat col·laboradora del programa: l'Associació Cultural Sant Telm.

L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha aconseguit que, a partir d'ara, aquesta entitat contribueixi a difondre el programa entre els seus més de 145 associats i que s'hi incorporin nous participants, tant voluntaris com aprenents.

La relació entre l'entitat i l'Oficina de Català de la vila sempre ha estat molt estreta, ja que és una entitat molt activa al municipi, molt compromesa amb la llengua catalana i amb una gran diversitat d'activitats culturals.

L'Associació Cultural Sant Telm va ser creada l'any 1914. Aquesta entitat centenària és un dels motors culturals de la població. Actualment, les seves activitats s'han ampliat i s'organitzen diversos esdeveniments relacionats amb la llengua i la cultura catalanes.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?