Els alumnes del Bàsic 2 de Pallejà visiten la biblioteca municipal

Cursos de català

Miriam Vaca, directora de la Biblioteca Municipal de Pallejà, ha rebut els alumnes del Bàsic 2 i els ha fet una visita guiada molt interessant

El dijous 2 de març, els alumnes del Bàsic 2 dels cursos de l'Oficina de Català de Pallejà del Consorci per a la Normalització Lingüística han visitat la Biblioteca Municipal de Pallejà acompanyats per la seva directora, Miriam Vaca.

La visita ha estat molt profitosa perquè la majoria dels alumnes no tan sols ha descobert el gran nombre de seccions de què disposa la instal·lació, sinó també perquè ha pogut fet preguntes amb relació al servei de préstec i a tota la resta de serveis (Internet, impressió, etc.) que la biblioteca ofereix.

Alguns alumnes que encara no disposaven del carnet de la xarxa de biblioteques han aprofitat la visita per fer-se'l i fins i tot s'han estrenat en el servei de préstec.

Les persones que visiten per primer cop la Biblioteca de Pallejà queden admirades per la bellesa de l'espai, tenint en compte que s'ubica en els pisos superiors del castell de Pallejà, casa fortificada de finals del segle XVI amb tots els trets característics d'aquestes fortaleses: portal dovellat, matacà, garites amb espitlleres, etc.

Vols compartir aquesta notícia?