Converses exprés per difondre el Voluntariat per la llengua als cursos de català d'Olesa de Montserrat

Voluntariat per la llengua

Voluntaris i alumnes dels cursos han participat en les converses ràpides, una activitat dinàmica i engrescadora per incentivar l'ús del català fora de l'aula
 

L'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha implicat alumnes i voluntaris per la llengua per dinamitzar a les aules el programa Voluntariat per la llengua (VxL).

El dijous 2 de febrer, a la sala d'actes de Cal Rapissa, els alumnes del curs Elemental han mantingut converses breus en català amb diferents voluntaris i alguns alumnes del nivell Intermedi.

Per a tots els participants ha estat una proposta motivadora, gràcies a la qual han experimentat en què consisteix el VxL. Per als alumnes també ha estat una activitat que els ha permès adonar-se que poden parlar català en qualsevol situació de la vida quotidiana.

El programa VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. Per participar-hi com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és alumne o no, cal contactar amb l'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?