El director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller visita els alumnes dels cursos de nivell Bàsic de Sant Andreu de la Barca

Cursos de català

Els alumnes es presenten i comencen a fer pràctiques reals de llengua

Un cop començats els cursos de català per a adults al mes de setembre, els alumnes dels dos cursos de nivell Bàsic 1 i del curs de nivell Bàsic 2 de Sant Andreu de la Barca han rebut la visita del director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

La visita ha servit per a explicar-los l'abast del Centre de Normalització Lingüística i la quantitat d'alumnes de tota la zona i de tot Catalunya que, com ells, estan estudiant català. El director s'ha interessat per tots i cadascun dels alumnes i els ha encoratjat a seguir amb aquest aprenentatge i a practicar-lo, tant a dins com a fora de l'aula.

També ha servit per a recollir mitjançant una enquesta totes les vies de difusió i de comunicació dels cursos i de les inscripcions que els havien arribat, per poder millorar en properes edicions la manera com el CPNL i concretament el CNL Ca n'Ametller informa la ciutadania de la seva oferta formativa.

Els alumnes, que ja han treballat els primers temes del curs, han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits portant a terme petites converses sobre la seva situació personal (nom i cognom, origen, temps a Catalunya, etc.) amb el director. D'aquesta manera han pogut constatar que poden fer servir el català en la seva vida quotidiana des de les primeres unitats del curs de català.

Els alumnes s'han mostrat molt contents i satisfets amb la visita i amb el fet de poder posar en pràctica els coneixements apresos a l'aula.

Vols compartir aquesta notícia?