El director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller visita els alumnes del Bàsic 1 de la Palma de Cervelló

Cursos de català

Els alumnes comencen a practicar els coneixements adquirits i es presenten al director en català

Un cop començats els nous cursos de català per a adults d'aquest setembre, els alumnes del nivell Bàsic 1 de la Palma de Cervelló han rebut la visita del director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Els alumnes ja havien acabat la primera unitat del curs, la presentació (com em dic, on visc, d'on soc...) i la visita els ha servit per posar en pràctica els coneixements adquirits amb algú que no és la seva professora i per poder mantenir una conversa amena. De manera divertida i informal, l'aula s'ha acabat convertint en una situació real de la vida quotidiana.

El director els ha explicat la quantitat de gent de tot el territori que, com ells, comencen a aprendre català. S'ha interessat per tots i cadascun dels alumnes i els ha encoratjat a seguir amb aquest aprenentatge i a practicar-lo, tant a dins com a fora de l'aula.

La rebuda per part de l'alumnat ha estat molt positiva i han estat molt contents i il·lusionats de veure que poden aplicar a la vida real la teoria adquirida a classe.

Vols compartir aquesta notícia?