Voluntaris i aprenents de Martorell dinamitzen la 18a edició del Voluntariat per la llengua a les aules

Voluntariat per la llengua

Antics voluntaris i aprenents del programa del Voluntariat per la llengua a Martorell han col·laborat a promoure l'activitat a les aules

El dilluns 28 de febrer i el dimarts 1 de març l'alumnat dels dos grups de nivell Bàsic 2 de català ha rebut la visita de participants d'edicions anteriors en el Voluntariat per la llengua (VxL). Aquesta acció s'emmarca en la 18 edició del VxL promoguda pel Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

El programa VxL ofereix una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes. En aquests moments, diversos alumnes que estan a punt de començar el mòdul de nivell Bàsic 3 ja s'hi han inscrit com a aprenents.

En les sessions han participat la parella lingüística formada per la Margarita i la Taciana, així com l'aprenenta Rayo Esmeralda i les voluntàries Ana María, Macarena i Mercè.

La dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Meritxell Castellví, ha organitzat una sessió dinàmica i participativa per explicar el programa als alumnes, que han reflexionat sobre l'aprenentatge de les llengües i sobre l'ús del català fora de l'aula.

Per participar-hi com a voluntari o aprenent, independentment de si s'és o no alumne, cal contactar amb el Servei Local de Català de Martorell.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?