En marxa la 26 a edició del Voluntariat per la llengua a Corbera de Llobregat

Voluntariat per la llengua

Els alumnes dels cursos de català coneixen el programa que els permet practicar català fora de l'aula   

L'Oficina de Català (OC) de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa en marxa la 26a edició del Voluntariat per la llengua.

Els alumnes dels dos cursos de català de nivell Bàsic 2 han conegut el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) que suposa una oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes.

El Manel, un experimentat voluntari per la llengua, ha explicat la seva experiència com a parella lingüística i ha respost les preguntes de diversos alumnes. Després d'aquesta dinamització hi ha hagut uns quants alumnes que ja s'han animat a formar part d'una parella lingüística.

El VxL no només s'adreça a l'alumnat dels cursos de català per a adults, sinó que s'ofereix a tots aquells ciutadans que vulguin practicar el català en contextos informals, en converses fora de les aules. També pot inscriure's com a voluntària per la llengua qualsevol persona interessada a compartir la llengua catalana amb una persona que l'estigui aprenent. Per participar-hi cal contactar amb l'OC de Corbera de Llobregat en l'horari d'atenció al públic habitual o a través de les xarxes socials, el correu electrònic (corbera(ELIMINAR)@cpnl.cat) o al telèfon mòbil (634 757 257).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?