Vilanova i la Geltrú acull el 1r Campionat de Scrabble en català al Garraf

Activitats complementàries, Voluntariat per la llengua

Alumnes i professors dels cursos de català participen en el campionat, que va organitzar la FISC

El CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, a través del Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, va participar en el I Campionat de Scrabble en català al Garraf, que va organitzar la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) a Vilanova i la Geltrú.

La jornada va tenir lloc el dissabte 13 d'abril, que va coincidir amb el Dia Mundial de l'Scrabble, a l'emblemàtica sala d'actes de la Casa del Mar, situada al vilanoví barri de Mar. El campionat va comptar amb la participació de 25 jugadors, entre els quals hi havia alumnes i professors dels cursos de català, conjuntament amb algunes persones que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) i altres jugadors de Scrabble d'altres poblacions.

La presentació del campionat va ser a càrrec de l'Ester Gómez (representant de la FISC a Vilanova), que va agrair la col·laboració de la Casa del Mar, que va acollir el Campionat, i la participació de totes les persones inscrites. Al parlament de benvinguda, la Queti Vinyals (representant del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, que dona suport al grup de Scrabble local) va destacar la feina feta per Jordi Pujol, voluntari lingüístic que va iniciar els tallers de Scrabble a Vilanova i la Geltrú, i l'Ester Gómez, l'actual dinamitzadora de les partides que tenen lloc cada quinze dies, els dilluns al vespre, a l'AE Talaia, entitat adherida al VxL.

Galeria

Vols compartir aquesta notícia?