Els cursos de català de Sant Sadurní visiten la biblioteca i l’Espai Xocolata Simón Coll

Cursos de català, Activitats complementàries

Les visites s’emmarquen en les activitats de foment de la lectura i coneixement de l’entorn

Biblioteca Ramon Bosch de Noya

Els alumnes del curs Bàsic 1 de l'Oficina de Català de Sant Sadurní d'Anoia, adscrita al Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf, han fet una visita guiada a la biblioteca municipal, la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

A més de recórrer tots els espais en què està estructurada, amb explicacions detallades i útils de la guia que els ha acompanyat, han pogut descobrir tots els serveis que ofereix i les activitats que organitza aquesta entitat, que és alhora biblioteca i centre cultural. Al final de la visita, tot el grup s'ha aplegat a la sala multimèdia per respondre un qüestionari i comentar la visita.

Espai Xocolata Simón Coll

D'altra banda, el centre de visites de la fàbrica de xocolata Simón Coll de Sant Sadurní d'Anoia ha estat l'establiment que han visitat els alumnes del curs Elemental 1.

La visita fa un recorregut per la història de la fàbrica i pel procés d'elaboració de la xocolata. S'inicia en un espai audiovisual 180º i acaba en una acolorida botiga de productes xocolaters, guarnida ja per a les festes de Nadal. La visita també mostra una línia de producció, on es veu el personal treballant i la tecnologia que empren, i inclou degustacions, en què s'expliquen algunes pautes per assaborir la xocolata com cal.

Vols compartir aquesta notícia?