Alumnes de Bàsic 2 de Vilafranca visiten la Biblioteca Torras i Bages

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

La visita a la biblioteca, que és una entitat adherida al VxL, es va realitzar com a complement d'una tasca de curs i va comportar un treball, previ i posterior, a l'aula

Els 16 i 22 de maig, dos grups del curs de català Bàsic 2 de Vilafranca del Penedès, amb 14 i 7 alumnes respectivament, van sortir de l'aula de català per conèixer la Biblioteca Torras i Bages. La visita va anar a càrrec d'una tècnica de la biblioteca que va guiar el grup fent un recorregut per les instal·lacions de l'edifici. Els alumnes van seguir correctament la informació que se'ls donava sobre el funcionament global de l'equipament, el fons bibliogràfic, l'espai dedicat a l'aprenentatge de català, el servei de préstec dels llibres, l'accés a Internet, entre d’altres serveis que ofereix.

La visita es va realitzar com a complement d'una tasca del curs i va comportar un treball, previ i posterior, a l'aula.

La Biblioteca Torras i Bages és una entitat adherida al Voluntariat per la llengua des de l'any 2008.

Valoració positiva

La valoració que en van fer els alumnes va ser positiva perquè els va permetre superar un nou repte en l'aprenentatge de la llengua. Van entendre perfectament les explicacions que se'ls donava i alguns d'ells van conèixer un nou equipament de la vila.

A més a més, els alumnes que encara no tenien el carnet de la biblioteca van aprofitar per fer-se'l i alguns també van agafar llibres en préstec.

Vols compartir aquesta notícia?