El VxL de Vilafranca participa en la VI Festa del Voluntariat

Voluntariat per la llengua

170 persones van prendre part en la festa que tenia com a objectiu reconèixer i agrair públicament la feina de les persones que participen en accions de voluntariat en àmbits diversos i, també, promoure'n el contacte

El divendres 11 de novembre, l'Oficina del Voluntariat de Vilafranca, juntament amb entitats que promouen la col·laboració voluntària de la població, va organitzar la VI Festa del Voluntariat, a la sala del Casal, Societat La Principal.

Unes 170 persones voluntàries van prendre part en aquesta festa que tenia com a objectiu reconèixer i agrair públicament la feina de les persones que participen en accions de voluntariat en àmbits diversos i, també, promoure'n el contacte. El Voluntariat per la llengua, juntament amb 19 entitats més, va ser-hi present amb una vintena de persones , entre voluntaris i aprenents.

El regidor de Drets Socials i Participació Ciutadana i Voluntariat de l'Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, va donar la benvinguda als assistents i va reconèixer la tasca social que fan totes les persones voluntàries que participen en diferents entitats de la vila. L'agraïment es va materialitzar amb un obsequi que van rebre tots els assistents. Durant la celebració també es va gaudir d'un espectacle de cintes acrobàtiques, a càrrec de La Vertical, Escola d'Aeris del Penedès. La festa es va acabar amb la interpretació de la cançó del voluntariat i compartint el contacte entre els assistents tot fent un pica-pica.

Vols compartir aquesta notícia?