David Vila presenta els contes de “La revolta de Cramòvia” a Sitges

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

L'acte, organitzat conjuntament pel Centre de Formació d'Adults i l'Oficina de Català, serveix per celebrar el començament dels cursos

El Centre de Formació d'Adults de Sitges (CFAS) va acollir la presentació de La revolta de Cramòvia i altres contes a càrrec del seu autor, David Vila, el dia 24 d'octubre a la tarda. Una trentena de persones, entre alumnes dels cursos de català i del Centre d'Adults, van omplir l'aula on es va fer l'acte, que va servir per celebrar el començament dels cursos dels dos organismes.

Cramòvia

A La revolta de Cramòvia i altres contes, l'autor ens ofereix un seguit d'històries sorgides de l'observació de la vida quotidiana que, amanides amb un punt d'absurd i de tendresa, ens ajuden a contemplar la realitat des d'una nova perspectiva que convida a la reflexió.

Durant l'acte, els assistents van preguntar diferents qüestions a l'autor sobre la seva obra i el fet d'escriure en general i van gaudir d'allò més amb la lectura d'uns quants contes.

L'autor

David Vila és escriptor i dinamitzador lingüístic, i autor de diferents llibres de narrativa, articles, poesia i assaig polític i lingüístic. Compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura.

Vols compartir aquesta notícia?