Tallers de teatre per als alumnes i els participants en el VxL

Activitats complementàries, Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Els tallers s'adrecen a les persones que fan un curs de català a partir del B3 i a voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua (VxL) del CNL

Entre el 5 d'octubre i el 7 de novembre, s'iniciaran 3 tallers de teatre al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, dos a Vilanova i la Geltrú i un a Vilafranca del Penedès. A aquests tallers, que duraran fins al juny del 2023, s'hi poden apuntar les persones que estiguin fent un curs al CNL i els voluntaris i aprenents que participin en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) i que vulguin reforçar la confiança a l'hora de parlar en català i, a partir de les tècniques de l'expressió corporal, adquirir més recursos comunicatius.

Isabel Valdivieso, voluntària lingüística de Vilanova i la Geltrú, s'encarregarà durant el curs de conduir la realització i la direcció dels tallers de teatre.

Vilanova i la Geltrú

A la capital del Garraf es faran 2 tallers: un de nivell 1 i un altre de nivell 2. El de nivell 1 començarà el 7 de novembre i els assajos es faran de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda (16.30 a 17.30 h), al Centre Cívic de Sant Joan - Josep Carner (Jardins de Francesc Macià, s/n), tots els dilluns no festius fins al 5 de juny de 2023. S'adreça a les persones que estan fent un curs de català a partir del bàsic 3 (B3) i als voluntaris i aprenents que participen en el VxL.

Les inscripcions al nivell 1 de Vilanova es podran fer durant tot l'octubre, els assajos començaran al novembre.

Pel que fa al nivell 2, els assajos començaran el dimecres 5 d'octubre, al Centre Cívic de Sant Joan - Josep Carner, de les sis a les set del vespre, tots els dimecres no festius fins al 7 de juny de 2023. S'adreça a les persones que ja hagin fet el nivell 1 del taller de teatre o que en tinguin experiència i que siguin alumnes d'un  curs de català a partir de l'Elemental 3 (E3) i als voluntaris i aprenents que participin en el VxL.

Per inscriure's a un dels dos tallers cal enviar un correu electrònic a l'adreça: vxl.garraf(ELIMINAR)@cpnl.cat amb el nom, cognoms i el telèfon de contacte. En el correu s'ha d'indicar també si la persona interessada és alumna d'un curs de català (nivell) i/o si participa en el VxL com a voluntària o aprenenta. Les places són limitades.

Vilafranca del Penedès

Pel que fa a la capital de l'Alt Penedès, es farà un taller que començarà el divendres 7 d'octubre. Els assajos es faran de cinc a sis de la tarda, a l'Escorxador (c. de l'Escorxador, 21), tots els divendres no festius fins al 9 de juny de 2023. Aquest taller s'adreça a les persones que estan fent un curs de català a partir del bàsic 3 (B3) i als voluntaris i aprenents que participen en el VxL.

Per inscriure-s'hi, cal enviar un correu electrònic a l'adreça: vxl.altpenedes(ELIMINAR)@cpnl.cat amb el nom, cognoms i el telèfon de contacte. Igual com en els tallers de Vilanova, en el correu també s'ha d'indicar si la persona interessada és alumna d'un curs de català (nivell) i/o si participa en el VxL com a voluntària o aprenenta. Les places també són limitades.

A final de curs es faran les representacions teatrals com a resultat del treball que s'ha fet durant l'any.

Vols compartir aquesta notícia?