Es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a Santa Margarida i els Monjos

Voluntariat per la llengua

Set persones van assistir a l'acte de presentació d'una nova edició del programa en aquest municipi del Penedès

El 16 de març passat es va presentar la quarta edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Mas Catarro, Santa Margarida i els Monjos. Hi van participar voluntaris, aprenents, el tècnic de l'Ajuntament d'Economia Social i Solidària i la dinamitzadora del programa del VxL a l'Alt Penedès, que va explicar en què consisteixen les converses i va repartir material de suport. Al mateix temps es van organitzar les parelles interessades que a partir de la sessió començaran o bé, en el cas d'una parella lingüística, continuaran les trobades.

8 participants

Així doncs, a partir de la presentació, comptant amb les persones assistents i les que també havien mostrat interès a participar en el programa, 8 persones (4 voluntaris i 4 aprenents) començaran les trobades per conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes. Per facilitar les trobades, l'Ajuntament ofereix espais perquè les parelles lingüístiques puguin fer les converses i també perquè sigui un espai d'intercanvi entre participants del VxL.

Des de l'any 2018, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos forma part de les entitats i organismes adherits al VxL que donen suport al programa.

Vols compartir aquesta notícia?