Es presenta una nova edició del Voluntariat per la llengua a l’escola Pau Boada, de Vilafranca

Voluntariat per la llengua

Una desena de persones, entre voluntaris i aprenents, van assistir a l'acte de presentació de la novena edició del VxL en aquest centre educatiu

El 8 de març passat es va iniciar la segona edició d'aquest curs del Voluntariat per la llengua (VxL) a l'escola Pau Boada, de Vilafranca del Penedès. A més de les 10 persones, entre voluntaris i aprenents, que van participar en la presentació d'aquesta novena edició, també hi van assistir la directora de l'escola, Imma Badell, la tècnica d'Integració Social, Belén Molina, i la dinamitzadora del programa a l'Alt Penedès, Gemma Garcia. Aquesta nova trobada tenia un doble objectiu: valorar la darrera edició que va començar al novembre i tornar a organitzar els trios i les parelles que iniciaran 10 sessions més fins a final de curs, que en aquest cas seran continuïtat de les anteriors.

13 participants

Així doncs, a partir de la presentació, 13 persones (5 voluntaris i 8 aprenents), començaran les trobades per conversar en català una hora a la setmana, durant deu setmanes. Està previst fer una propera convocatòria al juny per tancar aquest nou curs de VxL a l'escola.

Com en les altres ocasions, el programa ofereix la possibilitat d'organitzar parelles lingüístiques entre pares i mares de l'escola, i també amb persones vinculades al barri de l'Espirall, Associació Gent del Barri.

Des de l'any 2018, l'escola Pau Boada forma part de les entitats i organismes adherits al VxL que donen suport al programa.

Vols compartir aquesta notícia?