Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú - Març 2024

Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Clubs de lectura

Lectura: Irene Polo, una reportera excepcional, d’Ana Crespo.

Sinopsi: Irene Polo va escriure uns 300 articles per a les principals publicacions catalanes. Articles que recullen tots els gèneres periodístics (crònica, entrevista, critica, etc.) i aprofundeixen en temàtiques de gran diversitat (política, problemes socials, societat, etc.).

El Club de Lectura Fàcil és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes d'aquest curs acadèmic i els aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL), que els ajudarà a augmentar el vocabulari i les expressions a través de la lectura i a reforçar la competència oral durant la sessió conduïda per Lourdes Escrigas Casas, filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Inscripció gratuïta. Les persones interessades s'han d'inscriure directament a la Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13. Tel.: 93 893 20 39). Les places són limitades amb llista d'espera oberta.

Ho organitza: Biblioteca Joan Oliva i Milà, organisme adherit al Voluntariat per la llengua.
Hi col·laboren: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú) i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13)
Vilanova i la Geltrú

A les 16.30 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?