Consorci per a la Normalització Lingüística

Els cursos complementaris del CPNL - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Els cursos complementaris del CPNL


Al CPNL som especialistes en formació en llengua catalana. Tenim més de 25 anys d'experiència organitzant cursos generals dels nivells de coneixement establerts per la Direcció General de Política Lingüística i el Marc europeu comú i de referència. I també tenim cursos complementaris, en format «píndola formativa», que tenen l'objectiu d'aprofundir sobre un aspecte concret de la llengua o de millorar competències comunicatives determinades en poc temps.

Tant l'oferta general com la dels cursos complementaris poden ser presencials o en línia, de tal manera que els poden seguir, també, persones amb més o menys disponibilitat de traslladar-se.

El catàleg de cursos complementaris actual del CPNL es pot transformar al mateix ritme que es transformen les necessitats lingüístiques comunicatives de les empreses, les organitzacions i també els usuaris o alumnes del CPNL. Això significa que ràpidament podem adaptar-nos a les noves necessitats formatives.

El catàleg de cursos complementaris que oferim en aquest moment el podem agrupar en:

  • Cursos específics per a sectors professionals, per exemple: cursos d'atenció al públic, cursos per a professionals de la sanitat, aplicació de recursos lingüístics a la xarxa, etc. en què adaptem el programa del nivell de coneixements a les necessitats concretes del col·lectiu.
  • Cursos de llenguatge d'especialitat, com el curs de comunicacions administratives per a persones que han d'emprar textos i expressions pròpies de contextos d'administració pública o d'empreses.
  • Cursos d'expressió oral: grups de conversa, curs de pronunciació, etc. per tal de donar resposta a les necessitats de l'oralitat en qualsevol context i situació comunicativa.
  • Cursos d'expressió escrita: redacció de cartes i correus electrònics, reforç de gramàtica, reforç d'ortografia, etc. per tal de donar resposta a les necessitats d'expressió escrita en qualsevol context.
<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística