Consorci per a la Normalització Lingüística

Butlletí Llengua i empresa - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Butlletí Llengua i empresa


Aquest novembre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha editat el primer número de Llengua i empresa, el butlletí amb què es volen difondre els serveis que el CPNL presta a les empreses i al sector econòmic en general.

El butlletí Llengua i empresa s'ha enviat a més de 1.400 organitzacions de tot Catalunya: empreses, associacions de professionals i de comerciants, gremis i col·legis professionals. Llengua i empresa s'emmarca dins de Català i empresa. Ja estàs al dia?, campanya impulsada per la Direcció General de Política Lingüística i el CPNL.

El butlletí s'estructura en tres apartats. A "Destacat" s'informa de les activitats més rellevants que el CPNL ha dut a terme en l'àmbit empresarial, i també s'hi destaquen notícies i novetats relacionades amb la llengua catalana i el sector econòmic. En el segon apartat "A un sol clic", es presenten, d'una banda, els serveis que el CPNL posa a l'abast de les empreses i, de l'altra, els recursos lingüístics que hi ha a Internet. El darrer apartat, "El dubte", és un espai dedicat a la resolució d'aspectes conflictius de la llengua catalana.

Aquest butlletí consolida la línia de treball iniciada fa temps al CPNL d'esdevenir punt de referència pel que fa a la formació i a l'assessorament en matèria de llengua catalana en el sector empresarial.

El Consorci ofereix a les empreses un seguit de serveis amb l'objectiu que siguin més competitives en el seu mercat i perquè puguin fidelitzar els seus clients. D'entre aquests serveis destaquem els cursos amb certificació oficial adaptats a les necessitats de les empreses, l'acompanyament (coaching) lingüístic, la revisió de textos, les auditories lingüístiques, etc.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística