No visualitzes correctament aquest correu? Llegeix-lo al nostre web.  
Consorci per a la Normalització Lingüística

Notícies del CPNL

Desembre de 2015

17 Desembre de 2015 Edicions anteriors Segueix-nos per Twitter Facebook

Novetats del CPNL

Pujar

Nadal en català

Com cada any, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha publicat un recull de recursos per gaudir del Nadal en català. Una de les novetats d'aquest 2015 és la renovació gràfica de la web: a cada apartat s'ha incorporat una imatge representativa del contingut de la pàgina.

Més informació

Estrenem app: Jocs en català

Estrenem app: Jocs en català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa, per tercer any consecutiu, la campanya I tu, jugues en català?. L'edició del 2015 es presenta amb la novetat de l'aplicació per a dispositius mòbils "Jocs en català", per a les plataformes Android i IOS. L'app permet accedir al cercador de jocs i joguines en català del CPNL, que té més de 600 referències.

Més informació

Bones pràctiques

Pujar

Tertúlies amb gent gran (CNL del Maresme)

Tertúlies amb gent gran (CNL del Maresme)

Des del 2008 les Biblioteques de Mataró i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme col·laboren per fer apropar la lectura a les persones que tenen dificultats lectores. Amb aquest objectiu van iniciar les tertúlies de lectura fàcil en català, una activitat en què un cop cada mes es reuneixen persones no gaire habituades a llegir en català per conversar al voltant de la lectura de textos.

Més informació

Ramon Muntaner al CPNL

Ramon Muntaner al CPNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) enguany s'ha adherit a la celebració del 750è aniversari del naixement de Ramon Muntaner, una proposta impulsada per la Institució de les Lletres Catalanes. Per aquest motiu, ha organitzat més de 20 actes amb l'objectiu de difondre la figura de l'autor de una de les quatres Grans Cròniques de la literatura medieval catalana i impulsar la lectura de la seva obra.

Més informació

Formació i campanyes

Pujar

Butlletí Llengua i empresa

Butlletí <i>Llengua i empresa</i>

Aquest novembre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha editat el primer número de Llengua i empresa, butlletí amb què es vol difondre els serveis que el CPNL presta a les empreses i al sector econòmic en general.

Més informació

Projecte Aprèn.cat 2015

Projecte Aprèn.cat 2015

Des d'ara i fins al 31 de maig de 2016, una vintena de centres de normalització lingüística (CNL) tiraran endavant 95 cursos de català de nivells inicials, bàsics i elementals. Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte Aprèn.cat 2015, que impulsa el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Més informació

VxL

Pujar

Un Vermut dictat per presentar noves parelles

Un Vermut dictat per presentar noves parelles

Sovint, les trobades que els centres de normalització lingüística organitzen per tal que els voluntaris i aprenents coneguin la parella lingüística que se'ls ha assignat es fan coincidir amb activitats lúdiques a l'entorn de la llengua catalana. La segona edició del Vermut Dictat emmarca la presentació de noves parelles lingüístiques a Castellar del Vallès.

Més informació

El VxL assoleix les 100.000 parelles

El programa Voluntariat per la llengua (VxL), que impulsa la Direcció General de Política Lingüística i gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística arreu de Catalunya des de 2003, ha assolit la xifra de 100.000 parelles lingüístiques constituïdes des dels inicis del programa.

Més informació

Breus

Pujar

Vols compartir aquest butlletí al teu Facebook?

M'agrada

Vols compartir aquest butlletí al teu Twitter?

Tweet

Vols compartir aquest butlletí al teu Google+?

Comparteix

Destaquem

Nadal 2015 Cercador de cursos Jocs en català
Llicència de Creative Commons 2015 Consorci per a la Normalització Lingüística