25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Oriental

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1153 notícies disponibles
Dijous, 17 d'octubre de 2019

Comença el grup de tertúlia en català conduït per voluntaris i voluntàries a Montornès del Vallès

Comença el grup de tertúlia en català conduït per voluntaris i voluntàries a Montornès del Vallès El grup de tertúlia en català es trobarà cada dijous d'11 a 12 a la Biblioteca de Montornès
Dimecres, 16 d'octubre de 2019

La botiga de roba per a dona AIRE, de Montornès del Vallès, renova la seva adhesió al voluntariat

La botiga de roba per a dona AIRE, de Montornès del Vallès, renova la seva adhesió al voluntariat Aire és una botiga de roba per a dona situada a l'av. 11 de setembre, 4 de Montornès i ja fa temps que es va adherir al Voluntariat. Ara n'ha renovat el compromís.
Dimecres, 16 d'octubre de 2019

La Papereria Enric, de Montornès del Vallès, renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua

La Papereria Enric, de Montornès del Vallès, renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua  A la Papereria Enric, a més de diaris, revistes, llibres, jocs educatius en català i material escolar i d'oficina els aprenents i aprenentes de català sempre trobaran una cara amable i somrient que els atendrà en català si així ho volen. Des d'aquí els en donem les gràcies.
Dilluns, 14 d'octubre de 2019

La botiga de roba per a dona Simeky i el bar El Petit Tropical, nous establiments adherits al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès

La botiga per a dona Simeky, situada a la pl. de la Font, 1 i el bar El Petit Tropical, de c. Palau d'Ametlla, 18 s'han unit recentment a la xarxa d'establiments adherits al Voluntariat per la llengua a Montontornès.
Dilluns, 14 d'octubre de 2019

La Pastisseria cafeteria Elena i Jamones Trescastro de Montornès del Vallès renoven la seva ahdesió al Voluntariat per la llengua

La Pastisseria cafeteria Elena i Jamones Trescastro de Montornès del Vallès renoven la seva ahdesió al Voluntariat per la llengua Al c. Major de Montornès i ben bé un al costat de l'altre, trobem la botiga de pernils i productes d'Extremadura Jamones Trescastro i la Pastisseria cafeteria Elena. Ambdós establiments han renovat aquest mes d'octubre el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua.
Divendres, 11 d'octubre de 2019

El Bar cafeteria Laila, de Montornès, un nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua al municipi

El Bar cafeteria Laila, de Montornès, un nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua al municipi Al centre de Montornès, al c. Jaume Balmes, 9, trobareu el Bar cafeteria Laila, amb el Tariq i la Lucía al capdavant, que ara ja són nou establiment adherit al Voluntariat per la llengua.
Dijous, 10 d'octubre de 2019

Flors Guardiola i Òptica Montornès renoven la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès

Flors Guardiola i Òptica Montornès renoven la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès Flors Guardiola al carrer Sant Isdre, 14  i L'Òptica Montornès de l'avinguda 11 de Setembre ja s'havien adherit al Voluntariat el 2016 i ara han renovat el seu compromís per dos anys més.
Dijous, 10 d'octubre de 2019

Arrenca el Voluntariat per la llengua a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses

Arrenca el Voluntariat per la llengua a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses Ahir es van presentar sis parelles lingüístiques noves, vinculades a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses, amb ganes de practicar la conversa en català.
Dimarts, 8 d'octubre de 2019

Comencem el "Botigueja als comerços de Congost" de Granollers

Comencem el Aquesta tardor el Servei Local de Català, l'Oficina de Comerç de Granollers Mercat i l'Associació de Comerciants Congost posen en marxa l'activitat "Botigueja als comerços de Congost". Es tracta d'una campanya lúdica per promoure el comerç de barri i de l'ús de la llengua catalana.
Dilluns, 30 de setembre de 2019

El premi de l'endevinalla de L'Estenedor 160 arriba a Reus, Mollet del Vallès

El premi de l'endevinalla de L'Estenedor 160 arriba a Reus, Mollet del Vallès El guanyador de l'endevinalla de L'Estenedor 159 ha estat Aleix Folch, lector primerenc de L'Estenedor, que no havia estat mai a Mollet del Vallès. La pregunta que fèiem era què vol dir fer l'agost en un negoci. La resposta correcta era la 2. Guanyar-hi molt. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter