25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Oriental

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1127 notícies disponibles
Diumenge, 16 de juny de 2019

Alumnes de català participen en el Corpus de la Garriga 2019

Alumnes de català participen en el Corpus de la Garriga 2019 L'Oficina de Català de la Garriga participa en el Corpus des de fa més de deu anys. D'ençà del 2015 s'encarrega de la decoració de les escales de l'Església i els plafons de benvinguda, juntament amb els de l'associació del Corpus.
Dilluns, 17 de juny de 2019

A Ràdio Mollet, parlem amb participants dels cursos de nivell bàsic 1 de català organitzats pel SOC de Mollet

A Ràdio Mollet, parlem amb participants dels cursos de nivell bàsic 1 de català organitzats pel SOC de Mollet El dia 20 de maig va començar el curs de nivell bàsic 1, organitzat pel SOC de Mollet i impartit pel CPNL al Centre Cívic de Can Pantiquet. Quan estaven a punt d'acabar el curs de nivell bàsic 1 i començar el bàsic 2, Ràdio Mollet va venir a l'aula. Tot un repte!
Divendres, 31 de maig de 2019

Cloenda de la 30a edició del Voluntariat per la llengua de Cardedeu

Cloenda de la 30a edició del Voluntariat per la llengua de Cardedeu El dijous 12 de juny a la tarda, al Museu Tomàs Balvey, es va fer la cloenda de la 30a edició del Voluntariat per la llengua (VxL) en què van assistir unes 22 persones, totes participants d'aquesta darrera edició del Voluntariat, que ha comptat amb 18 parelles lingüístiques. Malgrat que no hi va poder ser tothom -algunes persones van excusar la seva assistència-, es pot dir que hi va haver una bona representació del VxL. 
Dimecres, 12 de juny de 2019

La Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès, compromesa amb el Voluntariat per la llengua

La Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès, compromesa amb el Voluntariat per la llengua La Biblioteca Can Mulà renova l'acord d'adhesió per promoure el Voluntariat per la llengua i fomentar l'ús de la llengua catalana.
Divendres, 7 de juny de 2019

Nonilla's closet, una botiga de modes de Montornès, s'uneix per primer cop al Voluntariat per la llengua

Nonilla's closet, una botiga de modes de Montornès, s'uneix per primer cop al Voluntariat per la llengua Les adhesions al Voluntariat per la llengua segueixen a Montornès. Nonilla's Closet és un nou comerç adherit que farà xarxa amb el Voluntariat.
Divendres, 7 de juny de 2019

Noves adhesions, nous amics per al Voluntariat per la llengua de Montornès!

Noves adhesions, nous amics per al Voluntariat per la llengua de Montornès! Hem començat de nou amb les visites als comerços de Montornès per fer noves adhesions i per renovar-ne d'antigues. El primer comerç que hem visitat ha estat RG BIKE, que, per primer cop, s'adhereix al nostre programa de foment lingüístic.
Dilluns, 10 de juny de 2019

Els alumnes del nivell bàsic 1 del SOC de Mollet del Vallès es presenten

Els alumnes del nivell bàsic 1 del SOC de Mollet del Vallès es presenten Vam començar el curs de nivell bàsic 1 organitzat pel SOC de Mollet i impartit pel CPNL al Centre Cívic de Can Pantiquet fa tres setmanes i ja som a punt d'acabar-lo, però ja diem en català com ens diem, qui som, d'on som..., perquè el més enriquidor és que som de molts llocs diferents i això fa que aprenguem tots de tothom. Ara? A punt de començar el curs bàsic 2 i després, el bàsic 3!
Dimecres, 5 de juny de 2019

Noves càpsules de català a la ràdio de la Garriga amb voluntaris lingüístics

Noves càpsules de català a la ràdio de la Garriga amb voluntaris lingüístics L'Oficina de Català contacta amb Ràdio Silenci de manera trimestral per gravar noves càpsules lingüístiques.
Dimarts, 4 de juny de 2019

9 establiments de Granollers s’uneixen al Voluntariat per la llengua

9 establiments de Granollers s’uneixen al Voluntariat per la llengua Els aprenents del VxL i els alumnes dels cursos poden practicar català fora de l'aula gràcies als establiments adherits al Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 3 de juny de 2019

La catifa del Servei de Català de Mollet del Vallès commemora els 30 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

La catifa del Servei de Català de Mollet del Vallès commemora els 30 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística Aprenem, avancem, parlem, entenem, compartim, juguem, llegim, sumem i, sobretot, xalem! Aquestes són algunes de les paraules que podrien definir la feina del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter