25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Oriental

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1101 notícies disponibles
Dimecres, 24 d'abril de 2019

Concurs Brossa a Mollet i lliurament del premi de L'Estenedor, Sant Jordi a Mollet del Vallès

Concurs Brossa a Mollet i lliurament del premi de L'Estenedor, Sant Jordi a Mollet del Vallès Tot i que al matí algun ruixat ens va fer la guitza, a partir del migdia vam tenir un Sant Jordi ben lluït. Des de la parada institucional amb el Concurs Brossa a Mollet, el Centre d'Estudis Molletans-Ajuntament de Mollet, la Biblioteca Can Mulà, el Museu Abelló i el Servei de Català de Mollet (CPNL) vam sumar-nos a la commemoració de l'Any B_ _ _ _ A. 
Dimecres, 10 d'abril de 2019

Foto Estudi Damian i Òptica la Llagosta i el Bar Màlaga i Donde el Pepe de la Llagosta, quatre establiments més que renoven l’acord de col•laboració amb el Voluntariat per la llengua

Foto Estudi Damian i Òptica la Llagosta i el Bar Màlaga i Donde el Pepe de la Llagosta, quatre establiments més que renoven l’acord de col•laboració amb el Voluntariat per la llengua Aquests comerços promouen el programa del Voluntariat per la llengua al municipi
Dijous, 11 d'abril de 2019

Alumnes dels cursos de català per a adults de Mollet visiten l'exposició "Mollet, l’educació en blanc i negre (1905-1965)"

Alumnes dels cursos de català per a adults de Mollet visiten l'exposició Com era l'educació d'abans? Com eren les escoles d'abans? S'ensenyava en català? Els nens i les nenes aprenien a les mateixes aules? Això i molt més ens ho ha explicat Rosa Maria Securún, del Centre d'Estudis Molletans.
Diumenge, 7 d'abril de 2019

Monòleg sobre Pompeu Fabra en uns jardins de la Garriga

Monòleg sobre Pompeu Fabra en uns jardins de la Garriga L'any 2018 fou l'any dedicat a Pompeu Fabra i la Garriga havia organitzat una sèrie d'activitats relacionades amb el lingüista. El monòleg sobre Fabra n'era una més que es va haver d'ajornar per motius climatològics.
Divendres, 5 d'abril de 2019

Noves incorporacions de comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

Noves incorporacions de comerços de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua L'ACIS va renovar la col·laboració amb el CPNL per promoure el Voluntariat per la llengua i el coneixement de la llengua catalana al municipi
Dijous, 4 d'abril de 2019

Els alumnes del Bàsic 3 de Montornès visiten l'exposició " A dues veus"

Els alumnes del Bàsic 3 de  Montornès visiten l'exposició Els alumnes han visitat l'exposició i han fet un exercici d'espressió escrita i d'expressió oral relacionat amb les fotografies que hi apareixen.
Dimecres, 3 d'abril de 2019

Exposició del Malbarament alimentari a la Garriga

Exposició del Malbarament alimentari a la Garriga La delegació de Mans Unides del Vallès Oriental s'ha adherit al Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 1 d'abril de 2019

Lliurament del premi de L'Estenedor de febrer: samarreta model Diacrítics i... Mollet del Vallès. Enhorabona!

Lliurament del premi de L'Estenedor de febrer: samarreta model Diacrítics i... Mollet del Vallès. Enhorabona! "Tothom pot tenir un dia crític, el català en té quinze!" La guanyadora del premi de l'endevinalla de L'Estenedor de febrer ha estat Alícia Bastida, treballadora de l'Ajuntament de Mollet i seguidora de L'Estenedor.
Dimecres, 27 de març de 2019

Xerrada per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Garriga

Xerrada per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Garriga La Garriga treballa el tema del Dia Internacional de les Dones durant tot el mes de març mitjançant activitats com són tallers, exposicions, xerrades, presentacions de llibres... l'Oficina de Català hi participa en una de les xerrades.
Dijous, 21 de març de 2019

Celebració del Dia Mundial de la Poesia i nova edició del Voluntariat a Montmeló

Celebració del Dia Mundial de la Poesia i nova edició del Voluntariat a Montmeló La biblioteca La Grua i l'Oficina de Català celebren plegades un any més el Dia Mundial de la Poesia.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter