25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Vallès Oriental

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1005 notícies disponibles
Divendres, 20 de juliol de 2018

La botiga de dietètica Sàlvia renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès

La botiga de dietètica Sàlvia renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua a Montornès del Vallès Sàlvia fa créixer la llista de comerços amics del Voluntariat a Montornès i, com moltes altres botigues que ja han confirmat la seva participació, serà un dels establiments on el proper curs els alumnes de Bàsic 3 podran fer les seves pràctiques lingüístiques.
Dijous, 19 de juliol de 2018

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès

Modes Inma i La sabata contenta també s'adhereixen al Voluntariat a Montornès del Vallès Aquest dos comerços de Montornès són dos nous establiments amics del Voluntariat on els nostres aprenents,  i també els alumnes dels cursos de català, podran acostar-s'hi per practicar el català.
Dijous, 19 de juliol de 2018

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

El centre de bellesa Eurítmia de Montornès renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua El centre Eurítmia fa temps que és amic del Voluntariat per la llengua, enguany ha renovat el seu compromís signant l'adhesió al programa.
Dimarts, 17 de juliol de 2018

Finalitza el Posa't en joc al supermercat Esclat de Montmeló

Finalitza el Posa't en joc al supermercat Esclat de Montmeló El supermercat Esclat de Montmeló és un establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua des de fa anys i ha participant de diferents maneres amb l'Oficina de Català per mostrar la seva tasca vers el català.
Divendres, 13 de juliol de 2018

A l'estiu, el Voluntariat és viu a la Garriga

A l'estiu, el Voluntariat és viu a la Garriga Durant els mesos d'estiu, moltes de les parelles lingüístiques fan un petit descans del seu Voluntariat per la llengua ja sigui perquè viatgen, tenen altres activitats o senzillament proven noves activitats.
Dijous, 12 de juliol de 2018

Taller d’enigmes amb Jordi Esteban a la Biblioteca Les Aigües, de Cardedeu, per cloure el joc de l’Endevina-la!

Taller d’enigmes amb Jordi Esteban a la Biblioteca Les Aigües, de Cardedeu, per cloure el joc de l’Endevina-la! Per cloure el concurs de l'Endevina-la!, el dijous 24 de maig, a les 6 de la tarda, es va fer una festa de tancament amb un taller d'enigmes, el sorteig i l'entrega de premis, que va comptar amb la presència de Jordi Esteban, autor dels jeroglífics.
Dimecres, 11 de juliol de 2018

La Germandat de Parets del Vallès dona suport al Voluntariat per la llengua

La Germandat de Parets del Vallès dona suport al Voluntariat per la llengua L'associació, una de les més antigues del municipi, és una entitat mutualista d'assegurances d'enterrament sense afany de lucre, que vetlla per al foment de l'associacionisme a la vila.
Dimecres, 11 de juliol de 2018

L’Esportiu de Llinars, nou punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua

L’Esportiu de Llinars, nou punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d'informació i d'inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya
Diumenge, 1 de juliol de 2018

El Graner de l'Àvia, nou establiment de Mollet del Vallès adherit al Voluntariat per la llengua

El Graner de l'Àvia, nou establiment de Mollet del Vallès adherit al Voluntariat per la llengua El Graner de l'Àvia és a l'avinguda de Caldes de Montbui, 4 i amplia la xarxa de comerços adherits al Voluntariat per la llengua.
Dijous, 12 de juliol de 2018

L'establiment Primera Linea s'adhereix al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès

L'establiment Primera Linea s'adhereix al Voluntariat per la llengua, Mollet del Vallès S'amplia la xarxa de comerços adherits al Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès. Primera Linea, botiga de venda de roba d'home del carrer de Gaietà Vínzia, 68, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes