L'Estenedor 168, maig 2020 Especial #quedatacasa

Especials de L'Estenedor

Publicació electrònica

L'Estenedor, revista virtual de llengua catalana 

L'Estenedor 168

Especial #quedatacasa

Color verd

Paciència i fraseologia relacionada. Sortir o sortir-se'n. Menjar per emportar o menjar per emportar-se/endur-se? Per expressar que malgrat les dificultats no s'ha de perdre mai l'esperança, podem fer servir les frases següents... Passar-ho bé o passar-s'ho bé?

L’endevinalla Què vol dir d'estar per casa?

Webs

Fes créixer la llengua des de casa. Eines i serveis per a les persones, les empreses i les entitats que necessiten millorar el català.

Prova de vocabulari. Universitat Rovira i Virgili. Prova de 5 minuts sobre el coneixement de les paraules del català. Els resultats seran utilitzats anònimament en un estudi científic de la universitat.

Digue'm com parles i et diré d'on ets. Test dialectal del diari Ara.

Oci a casa. Gaudeix sense risc. Programa de l'Ajuntament de Mollet per continuar oferint oci i activitats, per gaudir sol o en família, des de casa.

Museu Abelló a casa. Propostes per fer des de casa per distreure's i, alhora, conèixer diferents aspectes del Museu i de la col·lecció Abelló.

Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Publicació mensual del CNL del Vallès Oriental.

Common Voice. Projecte de Mozilla per ajudar les màquines a aprendre com parlem les persones. S'hi pot col·laborar escoltant i parlant en català.

Rafael Ferran i Montserrat Pocurull

Vols compartir aquesta publicació?