Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals [X]
 1. Penjada de cartells a Montmeló percommemorar el Dia Internacional de la Dona

  Durant el mes de març, el poble de Montmeló organitza una sèrie d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, de tal manera que hi ha un calendari organitzat entre teatre, música, balls, exposicions i mostra de la realitat de la dona del segle XX-XXI.

  Llengua i cultura > Activitats culturals, Difusió > Jornades, CPNL > Celebracions

 2. Èxit absolut! activitat musical "Viatgem amb les cançons tradicionals", a càrrec de la celonina Ariadna Ruiz

  Dijous 17 de desembre, a les 19 h, a través del Teams, es va realitzar la primera activitat en línia del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 3. Participants al Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català de Llinars visiten el Castell Nou

  El Castell Nou, ara de titularitat municipal, és l’edifici més emblemàtic de la vila i un dels palaus renaixentistes més ben conservats del país. Es troba situat al bell mig del poble.

  Cursos de català > Altres, Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals

 4. Alumnes i aprenents del Voluntariat per la llengua de les Franqueses visiten l'Adoberia d'en Ginebreda, de Granollers

  El dijous 5 de març, com a activitat del Voluntariat per la llengua, alumnes i voluntaris de les Franqueses van visitar l'adoberia d'en Ginebreda, un dels pocs exemples d'arqueologia industrial excavat a la ciutat de Granollers, ubicada dins el recinte de la muralla medieval.

  Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals

 5. En el marc de la Setmana de la Dona, l'artista Mercè Julià, voluntària de Sant Feliu de Codines, exposa l'obra "Dones" a Caldes de Montbui

  Coincidint amb la Setmana de la Dona, Mercè Julià, artista de Sant Feliu de Codines i voluntària per la llengua, exposa a la Sala Delger de Caldes de Montbui l'exposició 'Dones' escrit en diferents llengües, on reivindica totes aquelles grans pintores que, pel fet de ser dones, mai van ser reconegudes.

  Voluntariat per la llengua > Activitats, Llengua i cultura > Activitats culturals