Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Activitats culturals [X]
 1. Arrenca la 10a edició del Posa't en Joc a Can Lletres, de Llinars del Vallès

  Del 20 de febrer al 15 de maig de 2022, les persones que vagin a Can Lletres trobaran el Posa't en joc, un joc de llengua de periodicitat setmanal basat en preguntes relacionades amb Llinars del Vallès i també sobre cultura i llengua. Aquesta 10a edició està dedicada a les frases fetes, expressions genuïnes de la nostra llengua.

  Cursos de català, Llengua i cultura, Sensibilització

 2. Ballada de sardanes a Montornès amb participació d’alumnes i parelles lingüístiques

  Per Sant Sadurní, patró de Montornès, és tradicional fer una ballada de sardanes. Enguany alguns alumnes i parelles lingüístiques s'han animat a participar-hi després del taller impartit per la voluntària Encarna Gascón.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Acolliment , Llengua i cultura

 3. Taller de sardanes amb el Bàsic 2 de Montornès del Vallès

  Els alumnes del Bàsic 2 de Montornès descobreixen el món de la sardana sota el guiatge de la voluntària lingüística Encarna Gascón.

  Cursos de català, Acolliment , Llengua i cultura

 4. Arrenca la 9a edició del concurs ‘Posa’t en Joc’ a Can Lletres

  Del 9 de febrer a l'11 de maig de 2022, les persones que vagin a Can Lletres trobaran el "Posa't en joc", un joc de llengua de periodicitat setmanal basat en preguntes relacionades amb Llinars del Vallès i també sobre cultura i llengua.

  Llengua i cultura

 5. S'inicia el projecte 'Tàndem cultural' per afavorir la conversa en català i la creació de noves parelles lingüístiques

  • Impulsat per Òmnium Cultural i amb la col·laboració d'Apropa Cultura, connectarà amb el programa Voluntariat per la llengua del Departament de Cultura
  • La iniciativa compta amb la participació del Voluntariat per la llengua, programa de la Secretaria de Política Lingüística que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística
  • El projecte facilita als participants l'accés gratuït a espectacles culturals i promou l'ús social de la llengua catalana

  Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura

 6. El VxL del Vallès Oriental clou el curs a ritme de cúmbia

  Durant tot el curs 2020-2021, el Voluntariat per la llengua (VxL) s'ha mantingut actiu a través de la modalitat en línia.

  La darrera activitat de dinamització de l'edició 2021-2021 es va centrar en la música llatinoamericana i es va transmetre a través d'Internet.

  Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura